Association ESE

ESE

   Association for Emancipation, Solidarity and Equality of Women.

Учество во емисијата КОД за прибирањето и трошењето на средствата за справување со пандемијата

Дарко Антиќ од ЕСЕ вчера 17.05.2020, гостуваше во КОД и разговараше со Снежана Лупевска за прибирањето и трошењето на средствата за справување со пандемијата.

Погледнете ја целата емисија

 

Fiscal Transparency

Social accountability for gender equality

Health Rights

Domestic Violence 

Legal Aid Center

Health Information Centre