Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

Former Yugoslav Republic of Macedonia: Selected Issues

Author/Editor:

International Monetary Fund. European Dept.

Publication Date:

November 21, 2016

Electronic Access:

Free Full text (PDF file size is 1,057KB). 

Summary: Former Yugoslav Republic of Macedonia: Selected Issues

Series:

Country Report No. 16/357

Извор: ММФ – 21.11.2016

 

 

Фискална Транспарентност

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар