Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

Voice & Choice: What Young Women Want - 4 GGL Preliminary Survey Results

4 GGL - 4Girls GLocal Leadership

Direct Link to Full 11-Page 2016 4GGL Survey Preliminary Summary:

http://4ggl.org/wp-content/uploads/2014/11/Voice-Choice-What-Young-Women-Want_March-22-2016.pdf

Извор: WUNRN – 03.01.2017

 

 

Фискална Транспарентност

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар