Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

IAWRT – International Association of Women in Radio & Television

Direct Link to Full 113-Page IAWART 2019 Publication – 2nd Edition:

https://drive.google.com/file/d/1YfmMSAQvSCnYQyA1WuOgLIPRFzR5cUgx/view

Извор: WUNRN – 28.11.2019

 

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар