Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

The Value of a Feminist Foreign Policy – WIIS

Direct Link to Full 5-PAGE February 2020 WIIS Publication:

https://www.wiisglobal.org/wp-content/uploads/2020/02/WIIS-Policy-Brief-Feminist-Foriegn-Policy-February-2020.pdf

Извор: WUNRN – 28.02.2020

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар