Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

Addressing the Needs of Adolescent Girls During COVID & Beyond

Direct Link to Full 36-Page October 2020 Report

https://care.org/wp-content/uploads/2020/10/CARE-USA-Adolescent-Girls-and-COVID-19-FINAL-Report.pdf

Also Via SVRI – Sexual Violence Research Initiative

Извор: WUNRN – 25.10.2020

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар