Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

Addressing Rights of Marginalised Groups of Women - IWRAW AP

 

Direct Link to Full 4-PAGE Document:

IWRAW-Asia-Pacific-Policy-on-Addressing-Rights-of-Marginalised-Groups-of-Women.pdf (iwraw-ap.org)

 

Извор: WUNRN – 14.12.2020

 

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар