Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

Recover & Revitalize Education for Post COVID-19 Girls & Young Women

Direct Link to Full 18-Page GWI Toolkit:

2021-GWI-International-Day-of-Education-Toolkit-.pdf (graduatewomen.org)

Извор: WUNRN – 23.01.2021

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар