Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

Nonprofit Diversity Practices - Survey Report

Direct Link to Full 56-Page Survey Report:

Published-2019-Nonprofit-Diversity-Practices-Report.pdf (nonprofithr.com)

Sign-In May Be Required

Извор: WUNRN – 21.05.2021

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар