Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

Making Decent Work a Reality for Domestic Workers

ILO – International Labour Organization

Direct Link to Full 341-Page ILO Report:

wcms_802551.pdf (ilo.org)

Извор: WUNRN – 17.06.2021

 

 

 

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар