Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

Global Report & Campaign on Ageism - WHO - Ageing Women

Direct Link to Full 202-Page Report:

https://www.who.int/publications/i/item/9789240016866

Executive Summary – 5 Pages:

https://www.who.int/publications/i/item/9789240020504

Извор: WUNRN – 19.06.2021

 

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар