Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

Reflections after HLPF, Towards the UN General Assembly - Feminist Analysis

Direct Link to Full 5-Page 2022 WMG Document:

Final Statement (womensmajorgroup.org)

Извор: WUNRN – 14.09.2022

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар