Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

Unleashing the Power of Women to Transform Male-Dominated Industries

Direct Link to Full 56-Page 2020 Report:

https://women-as-levers-of-change.herokuapp.com/static/pdf/Women-As-Levers-Of-Change.pdf

 

Извор: WUNRN – 26.08.2020

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар