Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

Toolkit for Reducing Sexual Exploitation & Abuse in Aid Distribution

Photo via The Wilson Center

Direct Link to Full 140-Page 2021 Toolkit:

TOOLKIT FOR PLANNING AND MONITORING SAFER AID DISTRIBUTIONS (gwu.edu)

 

Извор: WUNRN – 08.08.2021

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар