Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

The Value of Women's Work

Direct Link to Full 10-Page Report:

https://voiceamplified.org/wp-content/uploads/2021/11/The-Value-of-Womens-Work-Research-Brief.pdf

Извор: WUNRN – 03.12.2021

 

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар