Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

The State of the Global Education Crisis: A Path to Recovery

Direct Link to Full 56-Page 2021 Publication:

State-of-Global-Education-Crisis-to-Recovery-v5.pdf (reliefweb.int)

Извор: WUNRN – 09.12.2021

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар