Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

Innovation & Tech Change & Education in the Digital Age for Achieving Gender Equality & Empowerment

Direct Link to Full 18-Page 2022 UN Secretary-General Report

Report links for the 6 Official UN Translations

Извор: WUNRN – 03.02.2023

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар