Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

 

 

Global Study of Online Violence Against Women Journalists

Direct Link to Full 325-Page ICFJ & UNESCO 2022 Report:

ICFJ Unesco_TheChilling_OnlineViolence.pdf

Извор: WUNRN – 24.03.2023

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар