Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

Информација за работата на канцеларијата на ЕСЕ

Согласно препораките на Министерството за здравство за заштита и превенција од ширењето на вирусот COVID-19, од утре, 17 март 2020 година канцеларијата на ЕСЕ ќе биде затворена.

За сите оние кои имаат потреба да се обратат во Центарот за правна помош, Ве молиме да се јавите на 071 266 101 со цел да се информирате како да постапите.

За сите останати потреби Ве молиме да не контактирате на е/маил адресите кои се наоѓаат на оваа веб страна кои можете да ги најдете на следниве линкови:

http://www.esem.org.mk/index.php/kontakt.html

http://www.esem.org.mk/index.php/za-nas/organi-i-organizaciska-postavenost.html

 

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар