• esem@esem.org.mk
  • Јавете се: +389 (0) 2 3298 295; 3298 296
  • ул. Максим Горки 20/1-4 1000, Скопје, Република Македонија

Годишни финансиски ревизии

Годишните финансиски ревизии на здружението ЕСЕ може да ги преземете со кликање на иконата за соодветната година.

Ревизија за 2018 година

Ревизија за 2019 година

Ревизија за 2020 година

Ревизија за 2021 година

Ревизија за 2022 година